Де можна використовувати кольоровий дим - димові шашки

Де можна використовувати кольоровий дим - димові шашки

Кольоровий дим або димові шашки - відносно свіжа новинка на ринку піротехнічної продукції. Однак вона вже встигла відвоювати своє місце в асортименті спеціалізованих магазинів, якщо не зайняла там почесне місце. Адже кольоровий дим може сміливо конкурувати з іншими салютами і феєрверками. І хоча запуск димової шашки виглядає інакше, ніж салют, проте це видовище не менш ефектне, і вже точно більше барвисте.

Саме тому кольоровий дим став незамінним атрибутом фотосесій і різних відеозйомок.

Переваги димових шашок

Чому кольоровий став таким популярним? Давайте розглянемо його основні переваги:

  • Безпека в використанні. Даний вид піротехнічної продукції вважається одним з найбезпечніших. Тримати димову шашку в руках можна без жодного страху за своє здоров'я.
  • Доступна вартість. Ціна димових шашок доступна широкому колу покупців - всі, хто хоче урізноманітнити своє свято і внести в нього багато яскравих фарб, організувати ефектну фото- або відеозйомку, зможе вибрати для себе відповідну продукцію.
  • Широке розмаїття кольорів. Колірна палітра димових шашок практично необмежена - яскраві та насичені відтінки додадуть будь-якого свята ще більшої урочистості і грандіозності.
  • Універсальність. Використовувати кольоровий дим можна в будь-який час року без певного таймінгу.
  • Ефектні фотографії. Особливо яскраво і видовищно виглядає кольоровий дим на фотографіях, тому якщо ви хочете створити потрібний антураж, використовуйте димові шашки.
  • Практичність. Під час використання кольорового диму на руках та одязі не залишаються сліди. Головне - дотримуватися правил експлуатації.

Оцінити всі переваги димових шашок можна в разі, якщо ви купили дійсно якісну піротехнічну продукцію. Ніколи не купуйте кольоровий дим у неперевірених продавців, ретельно вивчайте і аналізуйте ринок. Піротехнічні товари потрібно вибирати тільки в спеціалізованих магазинах, що реалізують сертифікованих товар від кращих виробників. Такий професійної онлайн-майданчиком є ​​і наш інтернет-магазин «Салют». На офіційному сайті компанії ви зможете підібрати високоякісні димові шашки з доставкою по потрібному вам адресою.

Принцип дії димових шашок

Димові шашки - це циліндр (пластиковий або картонний) різного діаметру з піротехнічною сумішшю всередині. Ця піротехнічна суміш забезпечує плавлення диму. Димова шашка приводиться в дію за рахунок підпалювання гнота або натягу верхнього кільця. Час роботи піротехніки становить 60-90 секунд.

Вся сертифікована продукція має детальну інструкцію з використання і техніки безпеки. Тому запуск димових шашок, придбаних на нашому сайті, не складе ніяких труднощів.

Сфера використання кольорового диму

Як ми вже говорили, головна сфера використання димових шашок - фотосесії. Це можуть бути зйомки лав-сторі, весільні фотографії, сімейні фотосесії і т.д. Однак це далеко не все - кольоровий дим створює потрібний антураж на багатьох заходах:

  • Весілля. Кольоровий дим можна використовувати не тільки для весільної фотосесії. З його допомогою можна привнести яскравих фарб під час вечірки - влаштувати яскраве шоу, вдосталь повеселитися з друзями під час танців або конкурсів і багато іншого.
  • Футбольні матчі. Перед використанням димових шашок на футбольному стадіоні обов'язково дізнайтеся, чи дозволено це на конкретному матчі і об'єкті. Якщо проблем не буде, ви зможете підтримати улюблений футбольний клуб в такий яскравий і незвичайний спосіб.
  • Автошоу. Зйомки автомобільних шоу сьогодні рідко проходять без використання додаткових спецефектів. І димові шашки - один з найбільш видовищних і затребуваних видів піротехнічної продукції.
  • Спорт. Катання на лижах, сноуборді, стрибки з парашутом - для більшого ефекту і видовищності можна використовувати кольоровий дим.
  • Корпоративи. Веселі корпоративні заходи можна урізноманітнити використанням димових шашок. Новорічна вечірка, ювілей компанії, дні народження співробітників - будь-яка подія з життя фірми стане яскравішою, якщо придбати кольоровий дим.
  • Парубоцька вечірка/дівич-вечір. Чому б не додати ще більшого «вогника» і без того запальній вечірці? Влаштуйте яскраві і барвисті «проводи» холостяцького життя - з використання димових шашок це зробити так просто.
  • День народження. У цей радісний день влаштуйте незабутню фотосесію, здивуєте гостей або реалізуйте свою давню мрію про запальному святі. Використовуючи димові шашки, можна святкування дня народження перетворити в надзвичайне барвисте піротехнічне шоу.
  • Випускний. Останній дзвінок - важлива подія в житті будь-якого школяра. У цей день прощаються з дитинством і відкривають двері в нове доросле життя. Однак пройдуть роки, і кожен з нас подумки повертається в щасливі шкільні дні. Тому святкування випускного вечора має запам'ятатися на все життя - веселощами, посмішками, зустріччю світанку, милими фотографіями. Тому використання димових шашок на випускному - відмінна ідея.
  • Дитячі свята. Кольоровий дим - безпечний для дітей. Тому їх можна сміливо вибирати в якості розваг на дитячі свята. Будьте впевнені, ваш малюк і його друзям будуть просто в захваті від дійства.

Димові шашки в інтернет-магазині "Салют"

Хочете купити кольоровий дим? Ми допоможемо вам вибрати найбільш підходящий варіант.

Набір різнокольорових димових шашок

Набір різнокольорових димових шашок фото

Намічається веселе свято, яке пройде в першій половині дня? Тоді кольоровий дим стане кращою альтернативою будь-якій піротехніці. У цьому наборі зібрані найпопулярніші кольори димовух - зелений, червоний, синій, білий і жовтий.

Червона димова шашка Golden Fire

Червона димова шашка Golden Fire фото

Червоні димовухи ідеально підійдуть для весільної фотосесії. Цей колір символізує любов і пристрасть. До того ж він буде ефектно виглядати на фотознімках, яскраво контрастуючи з одягом молодят. Тривалість роботи димової шашки становить 60 секунд.

Біла димова шашка Golden Fire

Біла димова шашка Golden Fire фото

Димовухи білого кольору переважно використовують для фотосесій в стилі фентезі. На тлі темного лісу або озера саме такий дим виглядає особливо таємниче і магічно. Час роботи димової шашки - 60 секунд.

Правила експлуатації димових шашок

Якщо ви хочете отримати дійсно ефектне шоу від використання димових шашок, потрібно дотримуватися простих, але важливих рекомендацій:

  1. Купуйте піротехнічну продукцію тільки в перевірених магазинах - саме таким магазином і є «Салют».
  2. Продумайте майбутню фотозйомку: пам'ятайте, що тривалість роботи димової шашки становить близько 1.5 хвилин - за цей час потрібно встигнути зробити як багато більше вдалих кадрів.
  3. Кольоровий дим не можна застосовувати тим, у кого є проблеми з дихальними шляхами і при алергії - це єдине «протипоказання» піротехнічної продукції.
  4. Неякісна продукція може забарвлювати одяг і інші речі, тому перш ніж робити знімок протестуйте димову шашку, інакше зіпсовані наряди можуть неабияк зіпсувати настрій. Ось чому так важливо купувати кольоровий дим в спеціалізованих магазинах і тільки від надійних і перевірених виробників.
  5. Кольоровий дим використовується на відкритому просторі.
  6. Під час фотозйомки важливо врахувати напрямок вітру - це необхідно для того, щоб правильно побудувати професійний вдалий кадр.

Професійні фото- і відеозйомки, вечірки, урочистості та ювілеї з використанням кольорового диму дозволять втілити в життя самі яскраві та неординарні сценарії та ідеї. Таке веселощі запам'ятатися всім гостям і учасникам фотосесії або відеозйомки, подарує масу приємних емоцій і чудових спогадів у вигляді просто приголомшливих знімків або відеороликів.

Втілюйте в життя найкреативніші і сміливі ідеї, адже завдяки сучасній піротехніці, в тому числі і димовим шашкам, це можна зробити і без допомоги професіоналів.

Широкий вибір кольорового диму представлений і в інтернет-магазині «Салют». Вся продукція сертифікована і відповідає найвищим стандартам якості, надійності і безпеки.