Як вибрати кращий салют на весілля: Топ 5 рейтинг весільних феєрверків

Як вибрати кращий салют на весілля: Топ 5 рейтинг весільних феєрверків

Видовищний і барвистий - як вибрати кращий салют на весілля

Запуск салюту по закінченню весільного торжества вже давно став традицією у багатьох країнах світу. Таке видовищне, захоплююче і емоційне шоу обіцяє молодятам не менш яскраве і насичене життя.

Якщо у вас попереду та сама дата, тоді ця стаття буде вам особливо цікава. У ній ми розповімо, який салют купити на весілля, і як правильно вибрати якісну піротехніку.

Основні критерії вибору весільного салюту

Відповідальний день наближається, а вам ще стільки всього треба встигнути. З порадами і корисними рекомендаціями по вибору урочистого феєрверку від інтернет-магазину «Салют» ви зможете з легкістю вирішити одну з задач - купите дійсно видовищну і першокласну піротехніку. Які ж нюанси потрібно враховувати при її виборі:

  • Кількість залпів: якщо бюджет обмежений, можна розглянути варіанти малих і середніх салютних установок з кількістю пострілів від 30 до 50. Однак весільне торжество вимагає грандіозного і помпезного завершення, тому найкращим вибором будуть салюти на 100 і більше залпів.
  • Час роботи: все залежить від кількості пострілів. Тривалість салюту може досягати як 15-30 секунд, так і декількох хвилин. Фахівці вважають, що максимальна тривалість піротехнічного шоу не повинна перевищувати 15 хвилин - цього часу достатньо, щоб захопити увагу глядачів.
  • Колір салюту. Це можуть бути феєрверки, виконані в одній колірній гамі або барвисті салюти з різнокольоровими залпами - все залежить від ваших побажань і специфіки торжества. Більше про значення кожного кольору ви дізнаєтеся далі.
  • Ефекти. Найбільш популярні салюти у вигляді вогненних півоній, пальм, хризантем, фонтанів або снопа іскор. І це лише мала частина візуальних ефектів, які представлені в широкому асортименті піротехнічної продукції для весільних урочистостей.

Вага, вартість і виробник салютних установок для весілля - це технічні моменти, однак і вони враховуються при виборі піротехніки.

Наближається ТОЙ САМИЙ важливий день у вашому житті, і ви хочете вибрати салютні установки? Однак такий великий вибір піротехніки може його ускладнити - як з усього розмаїття салютів підібрати найбільш підходящий? Ми підібрали для вас ТОП-5 кращий установок, які зможуть поставити яскраву і ефектну фінальну крапку в вашому святі.

Топ 5 рейтинг кращих весільних салютів

1. Салютна Установка Весільна 39 Пострілів - кращий феєрверк на весілля

Салютна Установка Весільна 39 Пострілів фото

Салютна установка "Весільна" на 39 пострілів. Чого хочеться побажати молодятам? Звичайно ж, яскравого, насиченого і захоплюючого життя! Такого ж барвистого і красивого, як і цей салют. Установка містить в собі 39 зарядів різного калібру і має прекрасні характеристики - тривалість її роботи становить 65 секунд, а дальність пострілів досягає 60 метрів.

2. Феєрверк Піротехнічні фантазії на 120 пострілів - кращий салют на весілля

Феєрверк Піротехнічні фантазії на 120 пострілів фото

Цей феєрверк не залишить байдужим нікого. У ньому поєднуються найкращі візуальні і звукові ефекти, стрімкість і помпезність, гармонійна кольорова палітра і висока тривалість роботи. За 85 секунд ви встигнете насолодитися незабутнім піротехнічним шоу і загадати найпотаємніше бажання - прожити зі своєю другою половинкою не менш яскраве і барвисте життя.

3. Салют Весільний на 89 зарядів - кращий феєрверк на весілля

Салют Весільний на 89 зарядів фото

Це один з найпопулярніших весільних салютів. У ньому поєднується більше 5 візуальних ефектів і широка палітра кольорів - відтінки золотого змінюються відтінками синього, зеленого, червоного. Такий салют стане кращою фінальною крапкою вашого весільного торжества. Тривалого його роботи становить 90 секунд, а залпи піднімаються в небо на висоту до 60 метрів.

4. Феєрверк Парад зірок на 100 зарядів - кращий салют на весілля

Феєрверк Парад зірок на 100 зарядів фото

Це класичний феєрверк, що поєднує в собі прекрасні візуальні ефекти і яскраву колірну гамму. Його залпи розсипаються в небі на висоті 30 метрів дрібними іскрами і сотнею яскравих зірок. Тривалість роботи феєрверку становить 90 секунд.

5. Салютна установка Маскарад 150 зарядів - кращий феєрверк на весілля

Салютна установка Маскарад 150 зарядів фото

Ця салютна установка доводить, що навіть при невеликому бюджеті можна придбати ефектний і видовищний салют! У цій установці переважає червоний відтінок - колір любові і пристрасті. Та й тривалість роботи салюту вельми гідна і становить 100 секунд.

Що символізує колір салюту?

Символіка на весіллі має особливе значення, тому багато молодят навіть при виборі салюту велику увагу приділяють його кольоровій гамі:

  • Пурпурний колір символізує силу і владу - ці якості допоможуть молодій парі подолати будь-які життєві труднощі і випробування.
  • Синій колір є символом духовності і миролюбства - салют в такій колірній гамі обіцяє парі міцне і довге спільне життя, прожите душа в душу.
  • Золотий колір - благородний і розкішний. Він символізує багатство і достаток.
  • Червоний колір традиційно вважається символом пристрасті і любові.

Як вибрати салют на весілля - поради професіоналів

Весільна піротехніка може бути професійною і любительської. Перший вид продукції - більш дорогий варіант, який гарантує просто незрівнянне шоу. Однак пам'ятайте, що запускати професійну піротехніку можуть тільки ліцензовані компанії. Організація такого піротехнічного шоу вимагає попередньої підготовки майданчика і узгодження з організаторами весілля.

Використання ж звичайних салютних установок і аматорської піротехніки забезпечить вам також масу позитивних емоцій, а часу, сил і грошей ви витратите в рази менше. Але є одне важливе правило - купувати піротехніку потрібно тільки в спеціалізованих магазинах, а не у кого-то «з рук» або на сумнівних ресурсах.

Кращим помічником у виборі якісних весільних феєрверків стане інтернет-магазин «Салют». Вся продукція, представлена ​​на нашому сайті, має сертифікати відповідності та зберігається в належних умовах, що гарантує ефективність і безпеку її використання.

В день весілля все повинно бути ідеальним - від букета нареченої до грандіозного салюту! І коли мова йде не тільки про естетику, а й безпеку, слід вибирати найкраще і тільки у перевірених і надійних продавців.

Яку піротехнічну продукцію краще використовувати на весіллі?

Ми підійшли до головного питання: яку піротехніку, і який салют купити на весілля, щоб і у молодих, і гостей перехопило дух від побаченого і заблищали сльози в очах від романтичності і зворушливості моменту? Розглянемо найбільш популярні варіанти:

  • Бенгальські вогні. Простий, але дуже ефектний вигляд піротехніки. Бенгальські вогні стануть гідною прикрасою вашого весілля. Їх можна використовувати для фотосесії, роздати гостям під час вечірки і т.д. У продажу є як невеликі бенгальські вогні, так і вироби, що досягають в довжину до 70 см.
  • Вуличні і сценічні фонтани і вулкани. Холодні салюти - відмінна ідея для весільного торжества. Мінімальний час їх роботи - 15-20 секунд, максимальна - до 15 хвилин. Висота пострілів іскор досягає до 10 метрів. Такий феєрверк можна використовувати для зустрічі молодят в ресторані, для прикраси фотозони, під час першого весільного танцю, по завершенню торжества і т.д. Підходять як для запуску на відкритому просторі, так і в приміщеннях.
  • Свічки. Це велика група піротехнічних товарів. Найбільш проста варіація - тортові свічки. Його величність весільний торт, доповнений свічками-феєрверками, підкреслить всю грандіозність і важливість події. Також великою популярністю користуються римські свічки - багатозарядні елементи циліндричної форми, що вистрілюють різними вогневими елементами. Римські свічки можуть прикрашати дорогу до банкетного залу, по якій пройдуть молодята, фотозоні і т.д. Нерідко їх використовують для професійного піротехнічного шоу - одного з найпопулярніших розваг на весіллі.
  • Салютні установки. Найефектніший, видовищний і захоплюючий тип феєрверків. Салютні установки відрізняються кількістю залпів і калібром, висотою пострілів і тривалістю. Для весільного торжества великі і великокаліберні феєрверки - так ви гарантовано отримаєте масу вражень. Широке різноманітність ефектів - пальми, хризантеми, фонтан іскор, свистячі змії, верби - перетворює запуск салюту в мега захоплююче видовище.
  • Денні салюти. Салютом можна не тільки закінчити, але і почати весільне торжество. Як це зробити днем? Використовуйте денні феєрверки, які вистрілюють в повітря яскравими конфетті, зірочками, кольоровим димом і т.д.

Сьогодні асортимент піротехнічної продукції настільки різноманітний, що будь-яка пара зможе вибрати для свого торжества краще рішення - відповідно до побажань, особливості весілля, бюджетом і т.д. А купити весільний салют найкращої якості і за приємною вартістю ви зможете на сайті спеціалізованого інтернет-магазину Салют.